Walter Blokker

Walter Blokker

Walter Blokker

Naam: Walter Blokker

Bedrijf: WB fotografie

Wat doe ik: Ik maak professionele foto’s van producten, concerten, theaterspel, evenementen, sporten, portretten, modellen en voor perspresentaties en bedrijfsreportages.

Mijn kracht: Ik onderscheid mij door goed te luisteren wat de klant wil en zijn of haar vraag te vertalen in een opdracht dat resulteert in het opleveren van hoge kwaliteit foto’s. Door gebruik te maken van professionele fotoapparatuur en het bewerken van de foto’s met fotobewerking software wordt de kwaliteit geborgd.

Waarom in de zzp bijlage? Ik heb mijzelf in de lift gezet zodat ik kan laten zien wat ik voor een ander kan betekenen op het gebied van fotografie. Vanaf april 2011 ben ik werkzaam als freelance fotograaf en ben ik aan het netwerken om kenbaar te maken dat ik beschikbaar ben voor fotografieopdrachten. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van social media kanalen, zoals twitter en facebook, en zo ook via dit medium om naambekendheid te verkrijgen in en rond Wijk bij Duurstede.

website: http://www.wb-fotografie.nl

e-mail: info@wb-fotografie.nl

telefoon: 0343597014

mobiel: 06-10328836