Sietske Cuhfus

Sietske cuhfus

Sietske cuhfus

Naam: Sietske Cuhfus

Bedrijf: What you C

Wat doe ik: je kunt het omschrijven als ‘mini PR- en communicatiebureau’.

Mijn kracht: Ik ben een communicator pur sang. Ik beluister de boodschap van mensen en bedrijven en zet dit om in creatieve idee├źn, tekst en praktische ondersteuning of middelen. Kortom: ik neem u werk uit handen.

Waarom in de zzp bijlage? Onafhankelijk en plezierig werken vanuit gevoel en met gebruik van creativiteit, zijn mijn grootste drijfveren voor mijn eigen bedrijf. Ik luister graag en heb het inzicht om de identiteit en boodschap van een bedrijf helder te maken. Dat is de basis voor alle communicatie. Ik schrijf teksten, verzin creatieve manieren en middelen om mensen te bereiken. Samen met een professioneel netwerk zorg ik voor de praktische realisatie van A tot Z.

Website: http://www.whatyouc.nl

E-mail: cu@whatyouc.nl

mob: 06-51241646