Marien Stoel

pasfoto-2011

pasfoto-2011

Ik ben Marien Stoel geboren in 1958 te Den Helder. Sinds 1 april 2012  ben ik met prĂ©-pensioen. Op dit moment houd ik mij dagelijks bezig met het maken van foto’s en video’s van al het nieuws in de kernen, Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede.  Ik ben woonachtig in de Horden te Wijk bij Duurstede.

ditiswijk.nl

In december 2008 ben ik gevraagd om eens aan tafel te schuiven, om de plannen aan te horen van de initiatiefnemers van ditiswijk.nl, en of ik een bijdrage kon leveren aan de nog te bouwen website. Vanaf die dag ben ik dagelijks, m.u.v. de vakanties, bezig met de website, foto’s, video’s en alles wat daarmee verband houdt. Sinds 9 december 2011 ben ik mede firmant van de VOF ditiswijk.nl en is de vrijwillige bijdrage omgezet naar een formele. Ik onderhoud en bouw de website, fotografeer, film en schrijf en doe een gedeelte van de administratie voor ditiswijk.nl. Dagelijks kunt u mij tegenkomen op de rode scooter op weg naar een fotoopdracht of verslag van een gebeurtenis.

Fotografie

Verder fotografeer ik, buiten de nieuwsfoto’s om, veel en de mooiste foto’s plaats ik op mijn fotowebsite.